Új esztendő új kihívások

További eredményességed érdekében szeretnénk figyelmedet “kölcsön kérni” legalább arra a rövid időre, amíg elolvasod e rövid cikket. Engedd meg, hogy mindenek előtt Boldog Új Évet Kívánjunk! Nem csupán új év veszi kezdetét, hanem új időszak is, amiért a musorgyartas.com brand-et viselő Kft. ügyfelei számára még több szolgáltatást, komplexebb és ügyfélbarátibb hibakezelő rendszert és sok-sok egyéb fejlesztést hajtottunk végre hatékonyabb együttműködésünk érdekében.

Mit jelent ez ügyfeleink számára?

Komplex megrendelések esetén jelentős kedvezményeket, rövidebb határidőket és természetesen minőséget, ami alatt a használhatóság, garancia, visszajelzés (feedback), és a rugalmasság kulcsszavakra koncentrálva erősítjük a belénk fektetett bizalmat.

Beszélgessünk személyesen!

Kiállítóként is részt veszünk a Lurdy Házban idén is megrendezendő IV. Magyar Marketing Fesztiválon, 2017. január 26-án. Csupán javasolni tudjuk, hogy látogass ki a rendezvényre és keress fel minket a 25-ös standon. A személyes kommunikáció – akármennyire is egyéb kommunikációs eszközökkel dolgozunk – nem helyettesíthető. Még ma sem. Bízunk abban, hogy soha nem is lesz.

Természetesen abban az esetben, ha nem sikerül kilátogatnod az eseményre, elérhetőségeinken szívesen egyeztetünk helyszínt és időpontot.

Abban bízva, hogy mielőbb találkozunk – de legalább hallunk Felőled – ezúton köszönjük meg, hogy időt szántál bejegyzésünk elolvasására. Ha időd engedi és maradt némi indíttatásod, tekintsd meg referenciánkat, hogy ötletet meríthess legközelebbi kampányodhoz.