Weboldal készítés

 

Teljes körű webes megoldások az egyszerű weboldalaktól a professzionális web boltokig.

Most prezentálhatnánk olyan kulcsszavakat mint a HTML5 vagy PHP esetleg MYQL amit Te kedves olvasó lehet, hogy hallottál már de lehet hogy kínainak tűnnek ezen szavak, mi hozzád igazodunk és személyes konzultációkkor Te elmondod mire van szükséged és mi elmagyarázzuk neked érthetően a lehetőségeket. Azt garantálni tudjuk, hogy ár minőség arányban a legolcsóbb de legprofibb kivitelezést kapod rövid határidővel, mert ez nekünk is fontos, hogy elégedett légy, hiszen akkor máskor is hozzánk jössz.

Ingyen weboldal??? Nem!

Mi nem azok közé tartozunk akik ingyen weboldalakat hirdetnénk és később havidíjban vagy rejtett költségekben bezsebeljük a pénzt. Nem is beszélve arról hogy ezen egyszerű oldalak funkcionalitása fényévekkel elmarad az elvárttól és még csak meg sem közelítik azt amire valóban szükséged van.

A Weboldal készítés nem csak hagyományosan!

Az elmúlt időszakban tucatnyi megoldást kínáltunk az ügyfeleknek, nem csak weboldalakkal. Számtalan webes, facebook és mobil alkalmazás egészítette ki gyakran 40%-os növekedéssel és ezáltal vevőszerzéssel az ügyfeleinket.

Most mondhatnánk, hogy mi mások vagyunk de döntsd el inkább magad… Itt van néhány információ ami segíthet összevetni a konkurens cégekkel.

  • Saját szerverparkkal rendelkezünk így ha neked egy gyors megoldás kell nekünk nem kell telefonálgatnunk tárhely miatt és neked nem kell várnod napokat vagy akár heteket, sőőt ha egy kezdő folyamat elindul akkor nem kell a papírmunkára várnod elég ha ezt mailben jelzed felénk.
  • Nemzetközi domain regisztráció akár fél óra alatt!!! Sos megoldás kell?? Egy gyors információt kell kihelyezned? nem gond a nemzetközi domain regisztrációt akár fél óra alatt lebonyolítjuk neked és 1 óra múlva akár már a saját oldaladat töltheted fel tárhelyünkön.
  • A weboldalaink SEO optimalizáltak is lehetnek amennyiben igény van rá így nem kell egy másik céghez menned aki kifejezetten ezzel foglalkozik és így a weboldalad a Google számára és azáltal a látogatók számára is elérhetővé válik.
  • Vannak akik drága webes megoldásokra akarnak rábeszélni és elhitetni veled, hogy csak a dinamikus weboldal a tökéletes, hiszen ekkor tudsz fejleszteni későbbiekben. Ez egy bizonyos fokig igaz is de gyakran vannak olyan egyszerű landing page-k például amikor ez egy teljesen felesleges adminisztrációs felületeket és komplex CMS azaz tartalomkezelő rendszereket bevetni. Ez olyan mintha ágyúval lőnénk verébre.
  • Minden weboldalra működési garanciát vállalunk így ha átadás után felmerülne egy hiba akkor azt díjmentesen javítjuk díjak, vagy költségek nélkül.
  • Mi azt a megoldást kínáljuk neked amire valóban szükséged van, vagy majd szükséged lehet. Nem verünk felesleges költségekbe mert nekünk is van cégünk és tudjuk a pénznek sokszor van helye a cég más területein.
  • Sablonnal dolgozó cégek gyakran eladják ugyanazokat a vázakat és így még az sem kizárt, hogy a szomszéd településen lévő Trabant szerviznek is ugyan olyan oldala lesz mint a Tiéd. Ezek nem megfelelő kézben oríási hibák lehetnek. Mindenképp tudnod kell mit is kapsz a pénzedért.

 

Látogatóbarát weboldal.

Nagyon fontos, hogy a weboldalon a látogató egyrészt “jól érezze” magát és minden a helyén legyen azaz a buta oldalakhoz képest ne kelljen keresgélni és az egyes modulok a helyükön legyenek és azok megfelelően működjenek. A marketing funkciókból sokkal fontosabb ajánlat kérő vagy hírlevél modulok helyett gyakran látunk még mindig csak milyen idő lesz ma ikonokat és naptárakat. Ami fontos neked csakúgy mint egy X-faktor versenyben hogy a látogatónak átjöjjön az a sok minden amiért Te éjt nappallá téve dolgozol. Weboldal készítés az egyik fő profilunk, így személyes konzultáció során erről meg is győződhetsz.

Ne a rosszul elkészített weboldaladdal rontsd el álmaid vállalkozását!