Webshopok és fejlesztések

A webes fejlesztéseinket direkt vettük egy csokorba, hiszen egy webshop rengeteg önálló fejlesztéssel rendelkezik minden esetben, még akkor is ha dobozos, vagy félkész termékről beszélünk.

Fejlesztés.
Számtalan vállalatirányítási rendszer mellé, vagy éppen rá integrálva készítünk kiegészítő applikációkat. Ezekre többnyire akkor van szükség, ha valamilyen extra problémát kell megoldani, melyet más a rendszeren belül nem, vagy csak nagyon nagy költség ráfordítással lehet.

Kötöttünk össze már futár rendszert ételkiszállítóval, vagy implementáltunk speciális szállítási modulokat melyekhez nem állt rendelkezésre megfelelő API kapcsolat, de találkoztunk már a hazai paletta mindegyik bankkártya tranzakciós rendszerével is mely következő lépéseként számlázó, vagy ERP rendszerbe kötöttük az adatokat.

Webshop.
A KKV szektor alsó és felső szegmensében is készítünk webshopokat, így a már ismert egyszerűbb rendszerek mint WordPress, woocommerce, joomla, ubercart, prestashop, ecommerce rendszerektől kezdve a bonyolultabb Magento, vagy saját fejlesztésű webes rendszerekben gondolkozunk.

Rendszereink jól átgondolt működését mi sem bizonyítja jobban, mint a felhasználók sokasága és panaszmentes működtetése.

Például:
Megtanulok Németül 30 000 regisztrált tag
Lifetiltfood 177 000 regisztrált nap és 1770 bankkártyás tranzakció
Fexfood futárrendszer átadás 32400 adattovábbítás és 5000 ügyfélcím átadás
Karácsonyiötletek 6200 szezonális vásárlási tranzakció
Poptarisznya rádió telefon alkalmazás több mint 1 millió kapcsolat.

 

 

 

Közel 50 000 sikeres banki tranzakció lebonyolítása (Barion, OTP Simple, K&H, Szép kártyás rendszereken)