Rendezvény mentőöv
Online virtuális rendezvény lebonyolítása
Élő interaktív közvetítés közvetlenül Facebookra, Youtubera, a weboldaladra, vagy csak a regisztrált felhasználóidnak. Élvezze úgy a felhasználó az eseményt mintha csak ott ülne, vagy TV-t nézne.
Elestél az anyagi forrásoktól a rendezvénystop miatt?
Vagy mégsem?
A rendezvényed megtarthatod, csak más lesz a színtér és picit át kell formálnod a tematikát! Úgy kell mostantól gondolnod a rendezvényedre mintha csak egy esti TV műsort néznél, ahol az emberek online szavazhatnak, kérdéseket tehetnek fel, a résztvevők kommunikálhatnak egymásal és egy teljesen új élményt kapnak. Az előadásokat mindenki az otthoni "home office"-ból csinálhatja, de akár felvett anyagot is bejátszhatunk.
Add mindenkinek, de lehet, hogy csak az előfizetőidnek, vagy a virtuális rendezvényjegyet megvásárlók nézhetik!
Az akár több órás virtuális rendezvényedet streamelhetjük mindenkinek Facebookon vagy Youtubeon, de ha szükséges saját stream szervereink által közvetlenül a weboldaladra is ezzel növelve a látogatottságot. Miután több éves web fejlesztői csapattal rendelkezünk, ezért pillanatok alatt meg tudjuk oldani, hogy szükség esetén a weboldaladon csak azok lássák a rendezvényedet akiknek erre "virtuális" jegyük van. Már most kezdheted szedni a jegyeket, mert a megoldhatatlannak tűnő virtuális rendezvényszervezést megoldjuk helyetted.


Miért lesz nagyobb sikered azokkal a "virtuális" rendezvényekkel szemben akik ingyenes, vagy pár dolláros alkalmazást használnak?
Régóta mondjuk, hogy a nagy tartalomgyártási harcban annak lesz nagy látogató tábora aki MINŐSÉGI tartalmat állít elő. Most még újdonságnak tűnik pár embert zoom-ban, skype vagy messengerben bejátszani a közönségnek, de pár hét múlva amikor már mindenki ezt csinálja ez senkinek nem lesz érdekes! Ráadásul lehet, hogy a te rendezvényed jóval igényesebb ennél, és csakúgy mint eddig is, azért csináltál menő rendezvényt, hogy jobb lehess és több pénzt keress.

Most eljött az idő:
NÉZŐ = PÉNZ
Ne ijedj meg a változástól, mert mi segítünk!
Figyelj dobjuk a mentőövet Kapd el!
Nagyon lehetetlennek tűnik egy dátumot pár héttel a rendezvény előtt átrakni egy másik helyszínre igaz? Most pont ugyanilyen nehéznek és rémisztőnek tűnhet, egy élő közvetítést összehozni és lebonyolítani egy olyan virtuális helyen, ahogyan azt eddig csak TV műsorokban, híradóban, vagy profi online videó bejátszásokban láttál.

Nem kell félned, mert mi régóta videózással foglalkozunk és fogjuk a kezed, ráadásul nekünk is több éves tapasztalatunk van rendezvényszervezés terén, így egy nyelvet beszélünk. Ha szükséges marketing tanácsadással és webes fejlesztéssel segítünk, hiszen ezt csináljuk évek óta.
Időtlen idők óta gyártunk videós anyagokat!
Most élőben készítünk neked egyet!
Az elmúlt 10 évben rengeteg videót gyártottunk és köztük számtalan neves rendezvényen forgattunk, így pontosan tudjuk a nézőid most mit szeretnének látni a képernyőn. Igényes nézhető tartalmat! Az internet olyan lesz most, mint egy TV csatorna. Ha nem tetszik a műsor mit csinálsz??? Elkapcsolsz igaz? Ne a te rendezvényed legyen az amit az első megtekintés után el akarnak kapcsolni a nézők!

MIBEN SEGÍTHETÜNK NEKED MOST EBBEN A MEGÚJULT HELYZETBEN?

A virtuális rendezvényt megelőzően:

- Tanácsadással, hiszen fontos tudnod milyen lehetőségeid vannak, így ha valami nem világos kérdezz!!
- Vizuális megjelenítés tervezésében és kivitelezésében, azaz hogyan nézzen ki majd az élő videó anyagod.
- Videó előzetesek, reklámspotok elkészítése.
- Webes programozás és marketing tervezése.
- Regisztrációs weboldal programozása
- Online esemény előtti kommunikáció
- Pre event hirdetések (Facebook, Google ads kampányok)
- online előadók felkészítése
- Online műsormenet, műsorterv elkészítése
- Animációk, grafikai anyagok tervezése és kivitelezése.
- Stúdió vagy műsor dekoráció elkészítése.
- PR feladatok ellátása
Az online rendezvény alatt:

- teljes stáb biztosítása akik vezérlik a videós eseményeket. (animációk, intrók, bejátszások, hívások, webes anyagok kezelése)
- Stúdió, helyszín vagy home office bevilágítása
- Egy vagy több kameraállásból élő kép közvetítése
- A virtuális rendezvény adásrendjének lebonyolítása
- Online stream weboldalra vagy ismert social media oldalakra (Facebook, youtube) platform függően 1-től akár 1 millió nézőig.
- A rendezvény ideje alatt a virtuális rendezvény külső azaz. online résztvevőivel a teljes kapcsolattartás.
A Járványhelyzetre való tekintettel minimalizáljuk a létszámokat ahogyan lehet, így az online konferencia / rendezvény függvényében, csak a feltétlen jelenlévők szükségesek és egy új technikának köszönhetően számos nagyobb eseménylebonyolítást, akár távolról is el tudunk végezni minimalizált létszámmal.
Csak tanácsadás kellene, hogyan lábalj ki a rendezvénystopból és beszűkült anyagi forrásokból??
Segítünk megérteni a lehetőségeidet és amennyiben tudjuk, hogy milyen rendezvényt szeretnél kiváltani, akkor megoldást tudunk találni, hogy hogyan és miképpen lehet a rendezvényt átültetni a virtuális térbe. Most lehet azt gondolod a tiédet nem lehet mert túl egyedi, vagy túl specifikus... tegyél egy próbát és brainstormingoljunk együtt a lehetőségeken, vagy csak kérj tanácsot! Tedd fel a kérdésed még ma!


Mennyibe kerül ez neked és hogyan térül meg?
Nos ezt tudhatod általában olyan kérdés mint a "vennék egy autót mennyibe kerülhet". :) Itt is rengeteg befolyásoló tényező van amit csak abban az esetben látunk ha tudjuk mire van szükséged. Egy kitelepülés ára éppen lehet számodra meglepően alacsony mint amennyire magas, ha rosszul térképeznénk fel mire volna szükséged.

Hozzávetőlegesen az elmondható, hogy az eddig elkészített rendezvényed árának biztosan a töredéke, de semmi esetre sem több mint amit eddig egy rendezvény lebonyolításra költöttél. (helyszínnel, cateringgel, hoszteszekkel) Persze most azt gondolod, jó-jó, de nem is kérhetek el annyit mint a hagyományos rendezvényen.. ami részlegesen igaz lehet, de vedd számításba, hogy nincsenek helyszíni kötöttségek és létszám limitek, mint a konferenciák, vagy rendezvényhelyszínek esetében, így fél áron vagy negyed áron absolute reális hogy 2x, 5x vagy többször annyi virtuális jegyet is értékesíthetsz. Ráadásul már nem kell videós csapatot fizetned ;)

A lehetőségekről és árakról érdeklődj mailben, telefonon és nézzük meg milyen lehetne az új virtuális On-line rendezvényed!


06 20 259 23 31
online-rendezveny@musorgyartas.com
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Be tudom vonni interakcióba a nézőket?
Igen. Chat ablakot, de akár szavazás, kvíz lebonyolítását, nyereményjátékot, vagy nézői kérdést is meg tudunk jeleníteni valós időben a képernyőn. Kivitelezhető, hogy online becsatlakoztatjuk a skype, messenger vagy videó hívásokat, de szükség esetén a hagyományos telefon és SMS is kivitelezhető a műsorok alatt.


Már van arculatom kialakítva ez megjeleníthető profi módon?
Természetesen igen! Az élő videós anyagokba maximálisan vissza tud köszönni a saját vagy sponzorációs brand! Igény szerint a helyszini vagy stúdió dekor anyagokat szükség esetén ehhez igazítjuk, készítjük.


Nem akarok nagy műsort csak kisebb élőt vagy webinárt szeretnék ebben is tudtok segíteni?
Természetesen igen. A kisebb bejelentkezésekhez való segítséggel, grafikai elkészítéssel és tudás tanácsadással is állunk rendelkezésedre, hogy minél profibb legyen az anyagod és streameléshez szükség esetén szervert és technikai segítséget nyújtunk. Kivitelezhetők így egyszerűbb kérdezz felelek műsorok, élő termékbemutatók, interviewek, stb.


Csökkenthető a költségem az általános rendezvényhez képest??
Absolute igen! Sőőt a virtuális rendezvény költségei alapból kisebbek, hiszen nem szükséges konferenciaterem a látogatóknak, elég egy kisebb "színpadnyi" tér. Nincsen beléptető és hosztesz személyzet, sem szállítási és útiköltség. A virtuális online rendezvénytérben kinyílnak viszont azok a szponzorációs és egyéb pénzkereseti lehetőségek, melyek eddig nem voltak, vagy korlátozottak voltak.

Szalagbanner, termékmegjelenés, reklámblokk lehetősége, logók és névadó szponzorok megjeleníttetése, stb. amik számos bevételi forrásra adnak lehetőséget. Ráadásul az online rendezvény bizonyos blokkjait elérhetővé lehet tenni később is ami jelentős anyagi csökkenést jelenthet egy újabb rendezvény hirdetés költségein, hiszen nem kell újabb videót gyártani. Az első alkalom után számos anyag felhasználható a következő rendezvényen így a 2. rendezvénytől még jobban csökkennek a költségek.


Akár egy kameraállásból is lehet jó műsort csinálni?
Igen bizonyos egyszerűbb esetekben, amennyiben jó a moderátor, műsorvezető vagy konferanszié, akkor gyakorlatilag képváltások, bejátszások, home office-ok, vagy mások online tag kapcsolásával színesíthető a "műsor" mindennek csak a képzelet szab határt.


Nem tudom elképzelni, hogy nálam ez működne nekem nem ilyen rendezvényem van ami megjeleníthető!
Az esetek 90%-ban jól átültethető a rendezvény az online térbe. Persze egy futóversenyt nehéz lenne, de van olyan amiről el sem tudnád képzelni, hogy működőképes lehet. Ahol van mobiltelefon és mobilinternet, vagy lehetőség van kitelepülésre onnan, be lehet valakit mutatni, terméket meg lehet jeleníteni, történetet, prezentációt el lehet mesélni és innentől kezdve akár egy fodrászverseny, motoros szépségverseny, de még egy otthoni futópad futóverseny is lebonyolítható lenne, hogy csak pár sarkalatos példát említsünk. Tény, hogy az előadói és bemutatói konferenciák egyszerűbben rutinszerűen kivitelezhetőek.


Hogyan csökkenthető a fertőzésveszély az online rendezvény előadóira és résztvevőire nézve?
Teljesen. Technikailag akár távolról a saját vezérlőnkből is kivitelezhető a műsor-lebonyolítás egy bizonyos technikai szintig, így a rendezvény előadói, zsűritagok, résztvevők anélkül vesznek benne részt, hogy ténylegesen egy légtérben, vagy földrajzi helyen lennének. Akár más kontinensen is lehetnek. A helyszíni közvetítések alatt pedig minimális létszámmal védőfelszereléssel és a szükséges óvintézkedéseket betartva leszünk csak jelen. A nézőket pedig ugye nem is kell ecsetelnem... otthon nézhetik a rendezvényedet a kedvenc foteljukban, kanapéjukon popcornt majszolva.