Ingyenes "Veszélyhelyzeti"
szolgáltatások
Mi is megtesszük a szükséges lépéseket hogy segítsünk így elindultak az Ingyenes, "Veszélyhelyzeti", szolgáltatásaink!
, melyeket valóban díjmentesen, de a nagy érdeklődésre való tekintettel elő-regisztrációhoz kötve teljesítünk.
Dobjuk a mentőövet kapd el!
Miután rengetegen kerültek vállalkozók ezrei hátrányos helyzetbe, így elég nehéz a jó döntés(eke)t meghozni. Most minden tudásunkból kaphatsz 30 percet! Ez arra tudjuk, hogy nem elég, hogy megváltsd a világot, arra viszont igen, hogy ne hozz rossz döntéseket és elindulj a jó úton!
Miután több éve hozunk létre valóban jó pénzforgalmat bonyolító webshopokat, weboldalakat és a hozzájuk kapcsolódó marketing és értékesítési rendszereket, így amennyiben téged is érint a pandémia, akkor bízvást állíthatom most jó helyen jársz!
Ingyenes tanácsadás 30 percen keresztül 25 000Ft helyett!
Attól függően, hogy webes fejlesztéshez, weboldal elindításához, marketinghez, videó, vagy most divatos élő videók elkészítéshez szeretnél konzultációt kérni, nem ritka a több tízezer forintos tanácsadói óradíj sem. (Pl.: nálunk 45 000.-Ft+áfa a marketing tanácsadás óradíja)

Most lehetőséged van TELJESEN DÍJMENTESEN egy 30 perces skype vagy messenger konzultációra, hogy feltehesd a kérdésedet... (Hogyan lehet megcsinálni? Mi kell hozzá? mennyibe kerülhet? Hogyan állj át a vírusjárvány idején online?)Milyen ingyenes videó konzultációra jelentkezhetsz és hogyan néz majd ki egy konzultáció?
Futó projektjeink miatt a tevékenységi körünkben nem minden témában tudunk szakembereket biztosítani, de alább felsoroljuk melyek azok a témák melyekben lehetőséged van kérdezni. Amennyiben megvan a téma, akkor az lenti jelentkező doboz segítségével tudsz jelentkezni. A jelentkezés után kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot veled. Az egyeztetett időpontban az alábbi platformok bármelyikén történhet a videós konzultáció: (Skype, Discord, Facebook messenger, Facetime)

Most eljött az idő:
Jelentkezz az ingyenes konzultációra!


Egyeztess velünk még ma, mert az időegység miatt a foglalható helyek korlátozottak!
Az alábbi kategóriákból választható az ingyenes tanácsadás!
Weboldal, vagy webshop készítés. Marketing tanácsadás. Értékesítési és automatizálási rendszerek. Facebook oldal felfuttatás és hirdetési kérdések. Videó készítés. Online Streaming, vagy élő közvetítés. Grafikai anyagokkal kapcsolatos kérdések. Rádió reklámokkal kapcsolatos konzultáció.

Nézd mennyi cégnek segítettünk már!
Alább láthatod videó formájában mennyi cégnek segítettünk Reklámokat marketing anyagokat és weboldalakat elkészíteni. Most lehetőséged van hogy 30 percig csak rád figyeljünk ingyen!

Nincs kötelezettség, de ha szeretnéd utána is segítünk!
A konzultációért semmiféle költséget nem számolunk fel neked azonban időegység miatt fogyhatnak a 30 perces időegységek. Ne habozz és jelentkezz még ma, mert lehet hogy a helyek hamar betelnek a videó konzultációra és több napos csúszással tudnánk csak teljesíteni az ingyenes konzultációt. Amennyiben szeretnéd utána is lehetőség van konzultációra vagy segítségre, de amennyiben jelentkezel, akkor a listaárak alatt tudunk neked a továbbiakban segíteni.

HOGYAN SEGÍTHETÜNK NEKED MOST EBBEN A MEGÚJULT HELYZETBEN?

Ingyenes konzultáció helyett?
Lehetőség van természetesen nem csak ingyenes konzultációra, ha úgy érzed neked több idő kellene.


Amennyiben teljes konzultációt szeretnél, akkor most az első alkalomból (legyen az akárhány óra) 50% kedvezményt biztosítunk az az akciónk ideje alatt az egyenjogú bánásmódért. Ezt mi külön jelezni fogjuk minden teljes egész árú konzultációs megrendelések esetén.
A Járványhelyzetre való tekintettel mi már home officeban dolgozunk így lehet, hogy találkozol a videós konferencia esetén nem megszokott látványvilággal (pl.: plüssmackó úrral, hirtelen megjelenő macskával, esetleg becsöngető szomszéddal találkozhatsz.) 2 dologtól függetlenül minden úgy zajlik mintha az irodánkban a tárgyalóban ülnél. Ez egyik, hogy a fél óra ingyenes a másik pedig, hogy a kávédat magadnak kell elkészítened! :) :) :)

JELENTKEZÉS:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!

VAGY 06 20 259 23 31
ingyeneskonzultacio@musorgyartas.com