A musorgyartas.com a Business SMART-on


Az a hatalmas megtiszteltetés érte a musorgyartas.com-ot és csapatát, hogy kiemelt támogatója lehet a Busines Smart Cégvezető EXPO-nak. Az esemény helyszíne Budapest, Boscolo Hotel. Időpontja: Április 26. A szóban forgó esemény annyiban biztosan különbözik a hasonló jellegű eseményektől, hogy az előadók saját tapasztalataikról és eredményeikről is beszámolnak. Azaz, nem csupán általánosság szintjén lesz szó bizonyos technikákról, trendekről és szabályokról, de bizonyítottan működő módszereket is megemlítenek.

Fókuszban a növekedés


A musorgyartas.com nem titkoltan a KKV szektort célozza meg szolgáltatásaival. A fent említett expo-n pedig számos résztvevő bizony kicsiben kezdte, de nagyot álmodott, s merjük feltételezni nem keveset dolgozott is a sikerért. Valamennyi vállalkozás egyik kulcs-tényezője a kommunikáció, ezért gondoljuk úgy, hogy az említett rendezvényt nem csupán támogatjuk, de kiállítóként is résztveszünk.

A növekedés egyik alappillére (lehet) a kommunikáció, azaz a megfelelő üzenet megfelelő módon történő továbbítása az adott célközönség felé – megfelelő időben. A KKV szektor szereplői számára adott a lehetőség, hogy olyan kommunikációs stratégiát alakítson ki és valósítson is meg, mint amihez hasonlót húsz évvel ezelőtt csak a jóval tőkeerősebb nagyvállalatok tudhattak magukénak. Az említett változás az Internetnek köszönhető nagyrészt, aminek segítségével precízebben és jóval költséghatékonyabb módon üzenhetünk célközönségünknek és -ha tetszik, ha nem – a konkurenciáinknak is.

Konkurencia és trendek

Azonos piacon, hasonló tevékenységeket végző vállalkozások gyakran okozhatnak komoly fejfájást egymásnak. Sok esetben nem elég “nem lemaradni”, de mindinkább diktálni érdemes a tempót ahhoz, hogy kitűnhessünk versenytársaink közül. Természetesen minden nem egyszerű feladat, ráadásul nem is feladat, inkább folyamat. Ha már a lemaradást képesek vagyunk kiküszöbölni – többek között – kommunikáció terén, nagyot léphetünk előre. Utóbbiban tudunk segíteni, ezért is veszünk részta 2017. évi Cégvezető Expo-n.

Ott leszünk, és Te?

Videók készítésével, Marketing megoldásokkal és Honlap menedzsmenttel jelenünk meg tehát a rendezvényen, de ne feledd, hogy megannyi egyéb szolgáltatást kínálunk, méghozzá egy kézből, hogy időben és megfelelő minőségben alkalmazhasd stratégiádat. Szerezd meg belépődet a www.business-smart.hu vagy a www.cegvezetoexpo.hu oldalon! A kupon mezőbe írd be, hogy MŰSORGYÁRTÁS és 30% kedvezmény jár a jegyárakból!Akkor értesülj elsőként a hírekről!
Köszönjük!
GRATULÁLUNK!
Bezárás