Megrendelő:Megtanulok Németül
Date:március 04, 2016

Megtanuloknémetül.hu

Egyik megkeresés egy német tanártól jött. Szeretne egy nyelv oktató oldalt… Nem kis kihívás és felelősség volt mert az elképzelés ugyan megvolt, de van már itthon hasonló oldal ráadásul elég nagy ismertségnek örvend. Minek is kellene mégegy… legyintenének máshol de mi nem vagyunk ilyenek… Nem kevés projekttel bizonyítottuk már Magyarországon, hogy lehetetlennek tűnő feladatokat is képesek vagyunk megoldani.

Az első megbeszélés után szinte teljesen szabad kezet kaptunk kitalálni mind a frontban lévő webes és marketing megjelenéseket, mind pedig az oktató rendszert, melynek kritériuma egy volt… Legyen jobb mint a konkurensé és szeressék jobban az emberek.

Másfél hónap alatt sikerült eljutni egy teljesen saját fejlesztésű oktató rendszerhez mely az előzetes tesztek alapján is jól vizsgázott. Nem beszélve az utána következőkről… Az oldalra szinte rekord idő alatt több mint 25 000 igen huszonötezer regisztrált felhasználója lett.

A rendszerben kiemelkedő munkát végeztünk mert tudni kell, hogy az oldalon a fő oktatási vonalat videók képzik és több száz lecke több ezer felhasználónyi videóját kell mozgatni mint egy amolyan videó portálon.

Az oldalról tényleg csak szuperlatívuszokban beszélnek a felhasználók és nagyon jó érzés volt ezt a projektet az elejétől a végéig tervezni és kivitelezni úgy, hogy az a leghatékonyabb legyen a piacon. Persze ehhez kellett egy olyan tulajdonos Orbán Tamás személyében aki absolute megbízott bennünk és bármilyen őrült felvetést is tettünk a rendszerre annyit mondott csak, hogy “ti értetek hozzá csináljátok ahogyan gondoljátok…” Így utólag is köszönjük a bizalmat neki.. most már mi is csak azt mondjuk, hogy megtanulsz németül!! 🙂