Elkészült a Magyar Marketing Fesztivál Aftermovie


Aki végigtekintette az anyagainkat azoknak nem titok, hogy mi készítettük a fesztivál promóciós videó anyagait mely fő alappillére volt a rendezvénynek, hiszen ezen videók lettek aztán direktbe a social media oldalakon hirdetve. Most pedig már megtekinthető a II. Magyar Marketing Fesztivál Aftermovie is. A rendezvény kampány videók eredményességét mi sem bizonyítja jobban a telt házas rendezvény ahova plusz székeket kellett betenni a nagy érdeklődés miatt.

Hogyan is zajlott???

Mi már a rendezvény előtt 2 órával bejártuk a forgatási helyszíneket és az előre megírt script alapján végig néztük a lehetséges felvételi képeket. Rendezvényen is mint minden forgatási helyszínen felállítottuk a szabályokat és figyelembe vettük a lehetőségeket. Fontos egy elő munka mert aki nem kalkulál a lehetséges változókkal (pl tömeg, mozgási iránya, fényviszonyok, pontos időrend) azoknak igen csak nehéz dolga van mely a végeredményen is egyből meglátszik.
Fontos egy másik tényező is mégpedig a rendezvény zavartalan működése. Tudomásul kell venni hasonló esetekben, hogy egy közel ezer embert megmozgató színtéren kell dolgozni és a rendezvény zavartalan működését is biztosítani kell így igen nagy körültekintést kell fordítani arra hogy úgy legyünk ott mint ha nem is lennénk ott… furán hangzik ugye???

mmf2015-forgatas2

 

Mire jó egy Aftermovie?

A feladatot a több éves hasonló rutinnal rendelkező csapatunknak természetesen nem volt gond megoldani és szerencsés, hogy egy olyan megrendelő állt mellettünk aki értette az aftermovie-ban rejlő potenciált és már úgy is tálalta a videót hogy az már tulajdonképpen a 2016-os 3. Magyar Marketing Fesztivál egyik előszele lett.
Nem mellesleg a sok sok vágóképet és videó anyagot valamint interview-t már felhasználhatja a következő kampányában.
Természetesen nem csak a kampány videót készítettük el, hanem a rendezvény összesítő videót is mely bemutatja, milyen volt a fesztivál így azok akik ellátogattak újra felidézhetik az eseményeket, akik pedig nem voltak ott azok láthatják miről is maradtak le.